Articol publicat in ziarul Cancan
Luni, 13 Iulie 2009
Detalii aici …

Blonda si iubitul ei formeaza un cuplu total dezinhibat. Weekendul trecut, cei doi au facut o demonstratie vecina cu pornografia pe o plaja din Mamaia.

Sambata, in singura zi insorita din weekend, Simona si iubitul ei au iesit la plaja, facandu-si de cap, la propriu, in valuri. Binedispusi si pusi pe sotii, Simona si Nicu Maharu au intrat in mare pentru invio-rare. Atras de formele apetisante ale blondei, Maharu nu s-a putut abtine sa nu puna mana pe ici, pe colo. Ignorand cu desavarsire turistii din jurul sau, acesta a inhatat-o pe “sensuala” Simona de posterior, satisfacandu-si astfel dorinta. Surprinsa de gestul partenerului ei, blonda a intuit ce doreste barbatul de la ea si pentru a-i “proteja” pe cei din apropiere s-a aruncat in valuri. Maharu a urmarit-o si a cuprins-o intr-o imbratisare erotica, incepand astfel preludiul. Ce a urmat a fost lesne de inteles. Mai mult decat atat, mandru de el, Nicu Maharu a strigat iesind din mare: “Facem sex peste tot!!!”.
Isi adora “bijuteria”

Afirmatia legata de sex nu a fost singura de acest gen facuta de iubitul Simonei Sensual. In momentul in care s-a ridicat de pe sezlong ca sa intre in apa, Nicu Maharu s-a admirat mutumit de sus autocomplimentandu-se: “De cand am slabit (n.r. – 25 de kilograme) am penisul mult mai mare!”.
(U.M.V.)

Leave a Reply