Articol publicat in ziarul Cancan
Luni, 7 Septembrie 2009
Detalii aici …

Zilnic suntem din ce in ce mai afectati de lipsa timpului, de lipsa romantismului, de lipsa placerilor de alta data.

E normal ca intr-un astfel de program sa intervina si oboseala, iar noptile alaturi de partener nu mai au, poate, niciun alt scop decat somnul. Statisticile arata ca numarul romanilor divortati creste de la an la an! Dar cel mai crud efect al abstinentei, dupa spusele specialistilor, este numarul alarmant al cazurilor de cancer de col uterin, cancer penian sau cancer de scrot! Anual, 2.000 de femei mor rapuse de cancerul de col uterin. Solutia este, fara dubiu, o viata sexuala regulata! In episodul de azi va vom prezenta ultimele zece alimente anticancer care va starnesc pofta de sex!

1. Cuisoarele

Acest condiment iti poate da simturile peste cap. In sensul ca le poate trezi si pe cele mai ascunse sau obosite sentimente. Cuisoarele te vor feri de cancerul zonelor inghinale si nu numai.

2. Ardeii grasi

Deliciosi in orice salata, dar consumati seara, inainte de culcare, ei iti vor starni pofta de iubire! Plus ca ardeii grasi te feresc de microbi, crescandu-ti imunitatea.

3. Prunele

Da, prunele fac bine libidoului. Mai mult, ele nu pot face decat bine. Mancand prune va feriti de cancerul intestinal, va cresteti
pofta de sex si nici nu va ingrasati!

4. Usturoiul

Este foarte bun pentru punerea in circulatie a hormonilor. Serveste seara, alaturi de partener, o portie de mancare gatita cu usturoi din belsug. Usturoiul creste forta, dar si libidoul.

5. Hreanul

Substanta care-l face atat de iute este chiar cea care combate cancerul! Ele stimuleaza enzimele din ficat pentru combaterea substantelor toxice. Si este si un bun afrodiziac.

6. Uleiul de masline

Grasimea din acest ulei este foarte indicata, atat in combaterea cancerului, dar si in diete si sex! Grasimile Omega 3 combat cancerul de orice tip.

7. Pastarnacul

Este o leguma foarte hranitoare, dar si benefica in lupta impotriva tumorilor. Gustul sau deosebit actioneaza asupra simturilor umane si provoaca acele senzatii placute alaturi de partener.

8. Fisticul

Seleniul din fistic ne protejeaza de cancerul de esofag, stomac si prostata, iar, daca il consumati des, veti observa ca are si proprietati afrodiziace!

9. Ridichiile

Sunt pline de calciu si magneziu. Dupa o zi lunga, o cina imbelsugata cu ridichii va va da energia necesara pentru a va iubi cu partenerul.

10.Painea neagra cu seminte

Fibrele din cereale sunt cele care va protejeaza de cancer cu adevarat. Datorita lor, digerati mai repede mancarea, iar pofta de ceva… dulce apare
mai repede.

Leave a Reply