Articol publicat in ziarul Cancan
Joi, 18 Martie 2010
Detalii aici …

Sexul poate fi la fel de savuros ca o prajitura gustoasa preparata in casa. Barbatul “incalzit” la maximum si femeia dezinhibata, lipsita de prejudecati, sunt cerintele indispensabile oricarei partide de sex incendiare. Ce “ingrediente” sunt esentiale unei partide de amor memorabile? Conteaza mai mult cantitatea sau modul cum combini “ingredientele”?

Atractia si afectiunea, cheia succesului!
Veti oferi un plus de savoare emotiilor din dormitor doar daca exista atractie fizica. Jocul dintre partenerii care se atrag reciproc este mult mai inflacarat, iar sexul si mai incitant daca exista afectiune.

Creativitatea creste apetitul!
O partida de sex se incheie intotdeauna cu orgasme fulminante daca ambii parteneri isi folosesc imaginatia la maximum. Creati-va o atmosfera calma, aveti incredere unul in celalalt si fiti creativi!

Concentrati-va pe iubirea reciproca!
Sexul devine o experienta grozava, de neuitat, daca va straduiti sa-i oferiti partenerului sentimentul de siguranta. Aveti grija sa-l faceti pe celalalt sa se simta iubit si dorit in acelasi timp.

Transformati-va in desertul partenerului!
Chiar daca ati trait cele mai intense momente in patul vostru din dormitor, puteti gasi o multime de locuri din casa care va pot creste apetitul. Daca doriti o partida de sex excelenta, incercati pe chiuveta din baie, masina de spalat sau biroul de lucru. Reusiti sa starniti fanteziile partenerului daca va transformati in desertul lui. Gustati de pe trupul lui gol frisca, sampanie, capsuni, miere, ciocolata sau inghetata si intrati intr-un adevarat joc al pasiunii.

Dragostea da savoarea completa!
Principalul “ingredient” al sexului de calitate este, de departe, dragostea. Sexul este mult mai placut cand exista un puternic sentiment de dragoste intre cei doi parteneri implicati. Sarutul, imbratisarile calde dinainte si dupa actul propriu-zis, legatura emotionala fac sexul de o mie de ori mai intens.

Simtul umorului este sarea si piperul!
Daca unul dintre parteneri face o miscare gresita este important ca celalalt sa priveasca totul cu umor, facand haz de necaz. Radeti la glumele celuilalt si sustineti-l atunci cand acest lucru este important. Tocmai de aceea, partidele de amor reusite se petrec mereu intre persoane care se potrivesc.

Leave a Reply