In ultima vreme multi dintre noi avem aceeasi intrebare chinuitaore: ce serial sa mai vad?
Satui de stirile deplorabile si filmele vechi si proaste, rulate in nestire pe posturile nationale, incercam sa gasim ceva bun si interesant de vazut online.
Si desi internetul este plin de mii si mii de seriale, care mai de care mai cunoscute, mai obscure, mai vechi sau mai noi, parca nu stim ce sa alegem si de multe ori nu trecem mai departe de episodul pilot pentru ca, pur si simplu, povestea nu ne convinge.
Eu am o propunere in acest sens. Serialul cu zombie, inceput in 2010, “The Walking Dead”.

Povestea este oarecum previzibila,a vand in vedere ca prezinta o apocalipsa zombie dar totusi nivelul de suspans este crescut, personajele joaca bine pentru un serial TV, scenele dramatice ne ating corzile sensibile si evolutia personajelor este de apreciat, ajungand de multe ori sa tinem chiar si cu cei rai,gandindu-ne ca in stiuatia lor si noi am trece peste principii si reguli.
Serialul are ceva deficiente in ceea ce priveste coloana sonora care este aproape inexistenta in primul sezon dar asa low-budget, tot ne facem sa ne uitam cu frica la fiecare episod si sa speram ca omenirea si civilizatia va recastiga lumea dominata de zombie.

Cei care au fost fani ai filmelor “28 Days Later…”, “28 Weeks Later”,”28 Hours Later: The Zombie Movie”, si altele de genul, in mod sigur si “The Walking Dead” este un must see.

Volumul de sange si intestine in putrefactie este chiar impresionant, cel putin in primul sezon, de aceea, este recomandat persoanelor mai sensibile (pe incercate), sa nu urmariti primele episoade, la ore tarzii al noptii.

Iata si trailerul oficial:

Pentru acei dintre voi care tin cont de parerea IMDB, acest serial are un rating de 8.7 din partea a 166,441 useri.

Voua cum vi se pare?

Categories: Filme 0 like

Leave a Reply