Manechiura de tip caviar este noul trend in domeniu, datorita celor de la CIATE. Acest tip de manechiura se poate realiza foarte usor si acasa si la salon, investitia initiala in ceea ce priveste kit-ul de utilizare (aproximativ 20euro) amortizandu-se dupa primele complimente.

Este o manechiura cu un look pretentios, preferata la o cina festiva, un cocktail o iesire in club, dar nu este recomandata daca vrei sa o porti la birou, cand vei avea de-a face cu tastatura toata ziua, sau daca ai in plan activitati casnice.

Instructiunile de utilizare se regasesc pe fiecare pachet in parte dar in principiu, sunt urmatorii pasi:

Pregatirea unghiei:
– curatarea in prealabil a unghiilor de orice alta urma de lac de unghii sau grasime
– aplicarea unui minim tratament pentru cuticule
– pilire

Utilizarea kit-ului Ciate:
– se aplica in doua straturi culoare de baza din kit
– se toarna perlutele de “caviar” pe unghie, imediat, tinand unghia deasupra tavitei din kit; astfel, perlutele se vor lipi pe lacul umed iar excesul va cadea in tavita, nepierzandu-se nici o perluta
– se apasa usor perlutele pe unghie astfel in cat sa se asigure o lipire mai buna
– se aplica lac incolor protector pe marginile unghiilor, pentru a conferi rezistenta si stabilitate; dupa preferinte se poate aplica lac pe toata suprafata unghiei dar in acest fel,desi creste durata de viata a manechiurii, efectul WOW! nu va mai fi chiar acelasi
– se lasa sa se usuce unghiile minim 15min
– se toarna perlutele din tavita in recipientul lor si se depoziteaza pentru urmatoarea utilizare

Mai mentionez ca manechiura caviar este la fel de frumoasa si pe unghie naturala si pe unghie cu tips, acryl, matase si ce alte variante mai sunt.Este doar o problema de preferinta.

Desigur ca la acest kit de la Ciate, care are un pret poate un pic cam mare pentru zilele noastre, au aparut si alte variante mai economice. In comert, la drogherii, sau in principiu, orinde se gaseste lac de unghii, au aparut si casetute cu perlute aidoma celor Ciate. Acestea se gasesc in toate culorile posibile, se pot face si combinatii de culoare, si in princpiu, se poate folosi pe orice alt lac de unghii de orice culoare.
Pretul este unul foarte scazut si reprezinta o varianta de luat in calcul mai ales daca nu esti un fan a produselor brand.

Mai jos sunt cateva variante de manechiura “caviar”:

Voi ce fel de idei de manechiura ati experientat pana acum?
Ati incerca manechiura caviar?

Leave a Reply