Articol publicat in ziarul Cancan
Joi, 27 August 2009
Detalii aici …

Fermierul mexican, care a prins extraterestrul intr-o cursa pentru soareci si s-a chinuit trei ore sa-l inece, a fost gasit arzand in propria masina, parcata la marginea unui drum din apropierea satului Metepec, in care locuia. Localnicii sunt de parere ca parintii extraterestrului s-au razbunat pe Lopez pentru ca le-a omorat “copilul”.

Catalin Tivga

Mexicanul Marao Lopez, fer-mierul care, in 2007, a prins un “pui” de extraterestru intr-o cursa pentru soareci, pe care s-a chinuit timp de trei ore sa-l inece, a fost gasit arzand de viu in masina sa, parcata la marginea unui drum din afara satului Metepec. Potrivit expertului american in fenomene supranaturale Joshua P. Warren, temperatura degajata de flacarile care l-au ucis pe fermier era mult mai ridicata decat cea a unui foc obisnuit. Apropiatii victimei, dar si Warren, sunt de parere ca parintii puiului de extraterestru l-au ucis pe Lopez cu ajutorul unui laser puternic, razbunandu-se astfel ca le-a inecat “copilul”. Unii localnici, care se aflau alaturi de Lopez in momentul descoperirii extraterestrului, au insistat ca
inca o creatura precum cea capturata a fost vazuta in apropierea capcanei pentru soareci, dar care a rupt-o la fuga cand i-a vazut. Exista experti in fenomene supranaturale care sunt de parere ca toata povestea este o farsa. Acestia pretind ca OZN-urile vazute in apropierea satului Metepec au fost de fapt descarcari electrice sau diferite reflexii cauzate de razele soarelui. Tot ei spun ca exista OZN-uri, insa acestea nu aterizeaza, ceea ce face imposibila prezenta unor astfel de creaturi pe Pamant, iar posibilitatea ca puiul de extraterestru sa fie real este foarte mica.

Leave a Reply