Articol publicat in ziarul Cancan
Marti, 26 August 2009
Detalii aici …

Sosirea Madonnei la Bucuresti s-ar fi putut transforma intr-o tragedie. Diva a fost in pericol de moarte, aseara, la aterizarea pe Aeroportul Baneasa, dupa ce scara mobila folosita pentru debarcarea pasagerilor a fost la un pas de a intra in aeronava Gulfstream in care se afla Madonna.

Bogdan Galca

Incidentul, care ar fi cutremurat o lume intreaga, a fost evitat in ultimul moment. “Stai, stai, opreste!!”, a strigat disperat prin stastia de emisie-receptie unul dintre cei insarcinati cu problemele tehnice ale aeroportului catre cel care manevra scara mobila. Acesta a reusit sa opreasca exact in ultimul moment si sa evite impactul cu aripa stanga a aeronavei, ceea ce ar fi putut provoca o explozie a avionului. Madonna a sosit la Bucuresti insotita de iubitul sau, Jesus Luz, si de doi dintre copiii ei, Mercy si Lourdes. Vedeta a fost preluata de la scara avionului de o coloana de masini blindate, care s-a indreptat spre hotelul Radisson SAS, acolo unde este cazata, drumul pana la hotel fiind parcurs fara antemergator, deoarece diva a refuzat escorta politiei. Paparazzii CANCAN au reusit inca o data sa-si dovedeasca profesionalismul care i-a consacrat si au fotografiat-o pe Madonna din trei unghiuri diferite la coborarea din avion, fiind prezenti pe tot traseul. Cu toate ca pe drumul de la aeroport pana la hotel s-au aflat si fotografi ai unor prestigioase publicatii internationale, paparazzii CANCAN au realizat poze exclusive, reusind s-o surprinda si pe Lourdes care se afla intr-una din masini, insotita de cei doi bodyguarzi ex-Mossad ai Madonnei. O parte dintre aceste fotografii le puteti vedea in ziarul de azi, insa mult mai multe instantanee incendiare de la venirea Madonnei pot fi vizionate doar pe www.cancan.ro.

Cheleste diva?

Atat la sosirea Madonnei, aseara, pe aeroport, cat si la intrarea in hotel, mai multe persoane aflate in apropierea divei au observat ca acesteia ii lipsesc mai multe suvite de par din crestetul capului, putandu-i-se vedea pielea. Ceea ce i-a facut pe acestia sa creada ca diva cheleste.

Paparazzii CANCAN i-au descoperit pe paparazzii englezi!

CONCURENTA. Paparazzii CANCAN au gasit locatia din care fotografii straini ii vor urmari pe Madonna si dansatorii sai, cazati la hotel Radisson

Directorul de turneu al divei a confirmat ca aceasta a fost amenintata cu moartea

Madonna, o tinta usoara

Concertul Madonnei a declansat o adevarata isterie in Romania, iar mii de fani asteapta sa o vada live in aceasta seara. In acelasi timp autoritatile sunt in alerta maxima si asta pentru ca diva a primit mai multe amenintari cu moartea de la grupari ultrareligioase.
Alexandra Kira

Parcul Izvor a fost transformat intr-o adevarata fortareata. Desi masurile de securitate sunt stricte, reporterii CANCAN au gasit, totusi, cateva puncte slabe din care Madonna ar putea fi asasinata: blocurile din apropierea scenei. Reporterii ziarului nostru s-au urcat pe un imobil de opt etaje, de pe Splaiul Independentei, chiar vizavi de scena pe care Madonna va sustine concertul. Orice tragator profesionist ar putea sa o impuste pe diva din acel loc, fara eforturi prea mari. Chris Lamb, directorul de turneu al cantaretei, care o insoteste la concerte de mai bine de 23 de ani, a declarat, in exclusivitate pentru Cancan, ca vedeta este obisnuita cu amenintarile. “De-a lungul timpului au fost tot felul de zvonuri si tot felul de nebuni care au trimis amenintari. Acum nu pot sa zic nimic concret, daca a trimis cineva o amenintare pentru show-ul din Bucuresti, tot ce pot sa spun este ca Madonna este o perfectio-nista si are grija de siguranta ei”. Regina pop a ajuns in Bucuresti, pe aeroportul Baneasa, aseara, in jurul orei 19.00, cu o aeronava NET JETS tip XL. Este acelasi tip de avion, de la aceeasi companie aeriana cu care calatorea si Adrian Mutu pe vremea cand juca la Chelsea.
Amenzi pentru organizatorii concertului

Numai cu o zi inainte de concertul divei, firma care se ocupa de amenajarea scenei a avut parte de o surpriza neplacuta. Aceasta a fost amendata de Inspectoratul Teritorial de Munca cu 8.000 de lei, pentru nerespectarea normelor de securitate a muncii. Si organizatorii concertului au fost sanctionati cu 6.000 de lei, pentru aceleasi nereguli. La pregatirea concertului Madonnei din Marseille, Franta, au murit doi muncitori, dupa ce s-a prabusit scena.
(A.S.)

Peste 1.300 de jandarmi si politisti asigura paza

Aproximativ o mie de jandarmi si 300 de politisti vor asigura ordinea publica intre orele 20.00 si 23.00, in Parcul Izvor, unde Madonna va sustine concertul, cat si in zonele din apropiere si pe traseele principale de deplasare ale spectatorilor. Potrivit unui comunicat al Jandarmeriei Bucuresti, vor fi organizate patru dispozitive de prefiltrare, iar pe traseele de deplasare vor patrula mai multe echipaje ale jandarmeriei si politiei. Angajatii Ministerului de Interne au primit ordine clare de a nu raspunde la provocari, dar si de a “curata” zona de oamenii strazii si de comerciantii de bilete la negru.
(R.R.)

Leave a Reply